Home » Agenda

Agenda

Dag van de jacht-natuur-streek Oudoumont zaterdag 20 augustus 2022

Dag van de jacht-natuur-streek  Oudoumont  zaterdag 20 augustus 2022 - BJF

UITNODIGING

 

Dag van de jacht-natuur-streek

Oudoumont

zaterdag 20 augustus 2022

www.journeedelachasse.be 

 

 

Beste leden van de BJF,

Beste vrienden,

 

Het is met het grootste plezier dat de BJF in samenwerking met het Luiks Provinciaal Comité van Royal Saint Hubert Club de Belgique (RSHCB) u een Jachthoornfestival voorstelt.

 

Naast de klassieke kampioenschappen en stages, is dit een feestelijke ontmoeting tussen blazers die we willen organiseren.

 

Alle leden van de BJF zijn uitgenodigd deel te nemen en zich te presenteren in solo, duo, trio, kwintet, groep, radouci team, …

 

We stellen hierbij twee belangrijke doelen voorop:

-         een feestelijk weerzien voor onze leden organiseren

-         aan het publiek een animatie aanbieden die de verschillende facetten van ons instrument in het licht zet en zo onze passie met hen delen.

 

Voor de goede organisatie van dit feest vragen we aan iedere deelnemer zich in te schrijven voor 1 juni, de gekozen fanfare(s) mee te delen en ons een kleine presentatie van de fanfares en blazers te bezorgen.

 

Er is geen enkele competitiegeest, enkel het plezier om te blazen en onze passie te delen!

 

Elke deelnemer (solo, duo, trio, kwintet, groep, radouci team, …) zal worden aangekondigd, net als de uitgevoerde fanfare.

 

Organiseer u en wees talrijk aanwezig om deze dag, die hopelijk een referentie wordt voor de jachthoorn in de Benelux, te animeren. De RSHCB biedt elke blazer een middagmaal en 2 drankbonnen aan.

 

Voor bijkomende info, neem gerust contact op met het secretariaat van de BJF: bjf.ftb@gmail.com.

 

Leve de jachthoorn

 

voor de raad van bestuur

François de Radzitzky

voorzitter

Stage Saint Hubert 2022

De mythische stage van Saint Hubert viert zijn 7de verjaardag!

De BJF, in het kader van de FITF, heeft weergenomen en blijft stages te organiseren.

Net als vorig jaar, biedt de Centre de Dépaysement et de Plein Air de Saint Hubert aan de Benelux Jachthoornfederatie (BJF) aan om de traditie van de stages van Saint Hubert verder te zetten.

De stage van Saint Hubert zal doorgaan in gerenoveerde gebouwen van de “Centre de Dépaysement et de Plein Air” te Saint Hubert: « Les Forges » (3 Route des Forges te B-6870 Saint Hubert, tussen Poix Saint Hubert en Saint Hubert) (https://www.st-hubert.eu).

Bijzondere aandacht en inspanning zal worden besteed aan de pedagogie met zorg voor een gestructureerde aanpak, die reële vooruitgang garandeert. De klassen worden beperkt tot maximum 5 stagiairs.

Mogelijkheid om de Brevet-modules op zondag namiddag te presenteren 

Stage Saint Hubert 2022 - BJF
BJF

BJF